Comanda de peste 300 Ron si ai LIVRARE GRATUITA

Ce este bumbacul satinat?

Ce este bumbacul satinat?   


 

În afară de design, lenjeria de pe patul tău are menirea de a-ți oferi căldură pe timp de iarnă și răcoare pe timpul verii, confort desăvârșit în fiecare noapte, precum și o senzație plăcută la contactul acesteia cu pielea.

Una dintre cele mai calitative țesături pentru lenjeriile de pat este bumbacul satinat, despre care vom discuta mai multe în rândurile de mai jos, pentru ca tu să știi cum alegi produsul perfect.

Bumbacul satinat este moale, subire si ușor de întreținut datorită calității materialului, ușor lucios și plăcut la atingere, datorită întregului proces de satinare al bumbacului.

Lenjeriile din bumbac satinat sunt fine și plăcute la atingere, sunt testate și nu provoacă alergii.
 

Avantajele bumbacului satinat

- Compozitia: Bumbac 70%, Satin 30%

- Bumbacul satinat este moale, ușor de întreținut datorită calității materialului, ușor lucios și plăcut la atingere, datorită întregului proces de satinare al bumbacului.

- Bumbacul satinat se realizează din fibră naturală de bumbac 100% satinată prin țesere, fibră din care se produc lenjeriile din gama de LUX.

Diferenta dintre bumbacul satinat și bumbacul simplu
 

- Lenjeria din bumbac satinat este moale și rezistentă spre deosebire de bumbacul simplu, care își pierde din elasticitate si densitate.

- Dupa spălare, bumbacul satinat își menține aspectul de nou și materialul continuă să fie moale, în timp ce bumbacul simplu își pierde rezistența țesături  


 

Dimensiunile recomandate

  • Cearceaf pat: 220×230 cm

  • Cearceaf pilotă: 200×230 cm

  • Față pernă: 50×75 cm (x2)

 


De reținut!

Materialul din care este confecționată lenjeria de pat trebuie să fie unul antialergic și să îti ofere confortul dorit pentru un somn odihnitor.

Pentru a menține un mediu curat și sănatos este important ca materialul lenjeriei să îți permită spălarea acesteia și la o temperatură mai mare.

Încearcă o lenjerie din bumbac satinat și somnul tău o să îți fie recunoscător, în plus vă garantăm ca o să fiți mulțumiți de alegerea făcută.
 

Bumbacul satinat oferă un confort deosebit pe timpul nopții

Lenjeriile de pat din bumbac satinat, absorb până la 65% din umiditatea corpului. Așadar, pentru cei care participa la episoade de transpirație excesivă, mai ales în timpul nopților de vară, bumbacul satinat este o opțiune de luat în calcul, în alegerea celei mai bune lenjerii de pat.

Este o țesătură extrem de plăcută la atingere, potrivită pentru persoanele cu o piele sensibilă.
Textura mătăsoasă a materialului poate aduce un strop de rafinament în camera pentru oaspeți, făcând o impresie extraordinară musafirilor peste care i-ai găzduit în casa ta peste noapte.

 


 

Bumbacul satinat garantează o rezistență pe timp îndelungat

Acest lucru se traduce prin faptul ca o lenjerie de pat din bumbac satinat va garanta o durabilitate îndelungată, fapt ce va determina prețuri de achiziție mai mici, pe termen lung. Atât țesătura acestui material, cât și cromatica sa, rezistă foarte bine la utilizare și spălări repetate, așadar investiția inițială se va dovedi a fi una reusita.
 

Bumbacul satinat asigură căldură iarna și răcoare vara

Atunci când dormi într-o lenjerie din bumbac satinat, te vei bucura de un somn confortabil, indiferent de anotimp. Este o textură ce asigură o respirabilitate optimă, datorită fineții acestui material. Pentru cei care doresc o lenjerie de pat ușoară, care să le permită libertate de mișcare în timpul somnului, bumbacul satinat este cea mai bună alegere pe care o poți face.
 

Alege acum cele mai frumoase lenjerii de pat din bumbac satinat de pe LENJEREL.RO. Avem si oferta pentru copii si parinti valabila, de care sa va bucurati impreuna!
 

Categorii

Suport clienti L-V ->09:00 - 17:00

0740035121 office@lenjerel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!